fuskveganen.blogg.se

Mina raw food, vegan och fuskvegan recept. Lite tips och råd kommer här och där också. :)

RAW FOOD PASTA

Publicerad 2014-05-22 18:17:00 i Matrecept, Raw Food,

 
Igår på jobbet letade jag upp Matapoteket på Södermalm i Stockholm på lunchen. Det var den GODASTE pastan jag någonsin ätit och nej, jag är TYVÄRR inte sponsrad av dom (ännu) trots att jag gjort reklam för dom både på FB, Twitter och FB. (och nu på bloggen)
 
Hur som helst så inspirerade det mej att göra en RAWFOOD pasta idag med en rolig manick jag fått av Lizette. Man kan köpa den här: http://www.coolstuff.se/Veggie-Twister (nej, inte sponsrad av dom heller, vad gör jag för FEL!?!?! ha ha ha)
 
Jag hade tidigare gjort en grön pesto på basilika, vitlök, mandlar, olivolja, chili, salt och peppar och tänkte det kunde bli gott.
 
Så, jag tog en zuccini som jag gjorde "spagettiskruvar" av i den där manicken, skar upp lite tomater, röd lök och ruccola. Så blandade jag i lite av min gröna pesto, rörde om, hade på lite extra salt och peppar och voila! Så gott! Mycket godare än jag var beredd på!
 
Rekommenderar starkt! :D
 
(sorry för kassa mobilbilder)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sofia

Blev vegetarian när jag var 12 år och har de senaste åren blivit mer och mer intresserad av Raw Food och är numera en fuskande Vegan!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela