Dessert!
Jättegod idé för efterrätt, godislunch eller mellanmål.
Ingredieser:
x antal Tortillabröd
x antal Bananer
Hackade hasselnötter (gärna rostade)
Mörk choklad
Ingredienser Kokosgrädde (och hur det görs):
Kokosgrädden (separera genom att ställa burken i kylskået, häll bort vattnet och resten är grädden)
Ta lagom mycket kakao
En nypa salt
En större nypa äkta vaniljpulver
Mixa ihop allt i mixern.
Häll i lönnsirap tills det är sött nog för dej och mixa i grädden.
Gör såhär:
Skiva en banan och täck halva tortilliabrödet. Häll på lite hackade hasselnötter och lite riven choklad. Vik över och lägg i stekpannan med lite kokosolja. Stek på låg värme tills brödet blir gyllenbrunt på båda sidor.
Det går åt ca en normalstor banan per tortillabröd. Grädden från EN burk räcker till ca 3 personer.
Servera med kokosgrädden!